TROUVAILLES SLUIT HAAR DEUREN

Er was eens … Zo beginnen de meeste sprookjes en zo ook dat van mij. Al jaren droomde ik ervan om mijn eigen bedrijf te hebben. Toen drie jaar geleden een klein winkelpandje aan de Korte Groenendaal leeg kwam te staan, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en de sprong gewaagd om mijn droom te realiseren. Van kleins af aan was ik altijd al bezig met het inrichten, verven en jawel het behangen van mijn poppenhuis. Een winkel is wel even wat anders dan een poppenhuis, maar met een groep hulpfeeën is het gelukt de winkelruimte in een korte tijd om te toveren tot een stijlvolle winkel.

 

De afgelopen drie jaar waren een avontuur met heel veel hoogtepunten. Ik heb veel leuke en inspirerende mensen mogen ontmoeten. Zij brachten mij nieuwe inzichten en ideeën voor de winkel, maar ook voor mijzelf. Daarom heb ik besloten dat mijn avontuur zich niet voortzet in de winkel, maar daarbuiten. Zelfstandig ondernemer zijn is niet alleen maar vrijheid en blijheid, het is ook hard werken, onzekere tijden en wat ik het meest gemist heb is het hebben van collega’s. Ik blijf zeker de dingen doen die ik leuk vind. Je kunt mij bijvoorbeeld nog steeds inhuren voor interieuradvies. Ik ben dankbaar dat ik mijn droom heb kunnen verwezenlijken en trots op wat ik in drie jaar heb gerealiseerd.

 

Ik grijp de gelegenheid aan om iedereen te bedanken. De trouwe klanten, mijn familie en vrienden die regelmatig langskwamen, en de lieve mensen die af en toe voor mij wilde invallen als ik mijn jaarlijkse weekje vakantie opnam. En natuurlijk alle fans die de winkel en/of de webshop bezochten. Dus bij deze: bedankt! Je vraagt je misschien af wat er nu met Trouvailles gebeurd? Zaterdag 16 februari sluiten de deuren van de winkel en wordt ook de webshop opgeheven. Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Je kunt mij bereiken via info@trouvailles.nl, Facebook of Instagram.

 

De tijd is gekomen om dit hoofdstuk af te sluiten en een nieuw hoofdstuk te beginnen.