Interieuradvies Gouda e.o.

Woont u in Gouda of omgeving en heeft u interieuradvies nodig? Dan help ik u graag! Bij Trouvailles kunt u terecht voor persoonlijk interieuradvies op maat. Ik houd rekening met uw budget en behoeften, zo ontstaat er een persoonlijk en sfeervol interieur passend bij uw wensen. Bekijk de pakketten hieronder voor interieuradvies in Gouda e.o. en vind het pakket dat het beste bij uw budget en situatie aansluit.

Pakketten interieuradvies Gouda e.o.

PAKKET 1: INTERIEURADVIES AAN HUIS

Heeft u vragen over de indeling van uw woning, de opstelling van de meubels, een kleur op de wand of iets anders waar u niet helemaal uitkomt? Kunt u wel wat tips en advies gebruiken? Dan kom ik graag naar u toe om een uurtje met u te sparren. Ik kan soms direct al verandering brengen in het interieur door een andere opstelling van meubels, verlichting en woonaccessoires.

De prijs voor pakket 1 bedraagt € 80,00* (circa 1 uur).

PAKKET 2: COMPLEET INTERIEURADVIES

Voor een compleet interieuradvies kom ik graag eerst bij u thuis voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en behoeften met betrekking tot uw interieur geïnventariseerd en vastgelegd. Op deze manier kan ik voor u een passend interieuradvies voorbereiden. Ik ga met al uw wensen aan de slag om een mooi, op maat gemaakt interieuradvies op te stellen. Vervolgens kom ik weer bij u thuis langs om het interieuradvies te presenteren. U ontvangt dan van mij het volgende:

   • Moodboard, voor het visueel maken van de sfeer
   • 2D plattegrond, met een meubelopstelling
   • Kleur- en materiaaladvies, voor de muren en ramen
   • Aankoopadvies, voor de meubels en verlichting

Door het uitgebreide interieuradvies kan het interieurplan door uzelf gerealiseerd worden.

De richtprijs voor een compleet interieuradvies start vanaf € 450,00*. Dit is gebaseerd op 1 grote ruimte of 2 kleinere ruimtes.

PAKKET 3: AFSTYLING

Dit pakket is een vervolg op pakket 1 of pakket 2. Tijdens een eerder advies heb ik u een aankoopadvies gegeven met betrekking tot meubels en/of woonaccessoires. Na deze aanschaf help ik u graag verder om de puntjes op de i te zetten. Ik kom dan langs om het interieur te voorzien van een styling die het plaatje compleet maakt.

De prijs voor het advies van pakket 2 bedraagt € 200,00* (circa 2,5 uur).

Wanneer u vragen heeft met betrekking tot de pakketten, dan kunt u telefonisch of via de mail contact opnemen.

*Wanneer het advies uitloopt, dient u rekening te houden met extra kosten. Voor interieuradvies binnen Gouda worden geen reiskosten gerekend. Voor interieuradvies buiten Gouda zijn de kosten €0,30 per kilometer. De prijzen zijn geldig t/m 31 december 2022.