Interieuradvies Gouda e.o.

Woont u in Gouda of omgeving en heeft u interieuradvies nodig? Dan help ik u graag! Bij Trouvailles kunt u terecht voor persoonlijk interieuradvies op maat. Ik houd rekening met uw budget en behoeften, zo ontstaat er een persoonlijk en sfeervol interieur passend bij uw wensen. Bekijk de pakketten hieronder voor interieuradvies in Gouda e.o. en vind het pakket dat het beste bij uw budget en situatie aansluit.

Pakketten interieuradvies Gouda e.o.

PAKKET 1:
INTERIEURADVIES AAN HUIS

Heeft u vragen over de indeling van uw woning, de opstelling van de meubels, een kleur op de wand of iets anders waar u niet helemaal uitkomt? Kunt u wel wat tips en advies gebruiken? Dan kom ik graag naar u toe om dit met u te bespreken. Ik kan soms direct al verandering brengen in het interieur door verandering van de opstelling van meubels, verlichting en woonaccessoires.

De prijs voor pakket 1 bedraagt € 50,00 (circa 1 uur).

PAKKET 2:
STYLING

Het kan zo zijn dat u een duidelijk beeld in uw hoofd heeft van hoe uw interieur eruit moet komen te zien, maar lukt het u niet goed om dit te realiseren met uw bestaande meubels en woonaccessoires. Ik help u dan graag met het restylen. In overleg kan ik ook kleine meubels, verlichting en woonaccessoires leveren, zodat ik daarmee uw interieur naar uw wensen kan inrichten.

De prijs voor het advies van pakket 2 bedraagt € 75,00 (circa 1,5 uur).

PAKKET 3:
VERKOOPSTYLING

Staat uw huis al een tijdje te koop, maar wil de verkoop nog niet lukken? Met een opgeruimd en gestyled huis vergroot u de verkoopkansen. Met uw eigen meubels en accessoires creëer ik voor u een ruimtelijke, neutrale, maar toch sfeervolle woningpresentatie. Op deze manier kunnen potentiële kopers een betere voorstelling maken van de mogelijkheden die uw woning biedt.

De prijs voor pakket 3 bedraagt € 120,00 (circa 2,5 uur).

PAKKET 4: COMPLEET INTERIEURADVIES
Voor een compleet interieuradvies kom ik graag eerst bij u thuis voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen en behoeften met betrekking tot uw interieur geïnventariseerd en vastgelegd. Op deze manier kan ik voor u een passend interieuradvies voorbereiden. Tijdens dit bezoek zal ik ook de desbetreffende ruimtes opmeten. Vervolgens ga ik met al uw wensen aan de slag om een mooi, op maat gemaakt interieuradvies op te stellen. Vervolgens kom ik weer bij u thuis langs om het interieuradvies te presenteren. U ontvangt dan van mij het volgende:

  • Moodboard, voor het visueel maken van de sfeer
  • Uitgewerkte plattegrond met interieurindeling/meubelopstelling
  • Kleuradvies voor  wanden, kozijnen en plafond
  • Materiaaladvies voor wanden, ramen en vloer
  • Aankoopadvies voor meubelen, verlichting, woonaccessoires etc.

Door het uitgebreide interieuradvies kan het interieurplan door uzelf gerealiseerd worden.

De richtprijs voor een compleet interieuradvies start vanaf € 250,00. Dit is gebaseerd op 1 grote ruimte of 2 kleinere ruimtes.

Wanneer u vragen heeft met betrekking tot de pakketten, dan kunt u telefonisch of via de mail contact opnemen.

*Wanneer het advies uitloopt, dient u rekening te houden met extra kosten. Voor interieuradvies binnen Gouda worden geen reiskosten gerekend. Voor interieuradvies buiten Gouda zijn de kosten €0,25 per kilometer. De prijzen zijn geldig t/m 31 december 2020.